Rólunk bővebben

A Reklámédesség.com a Conint-Print csoport legfiatalabb tagja. A Conint-Print Kft. nyomdai és eladáshelyi promóciós anyagok teljes skálájának kivitelezését kínálja tapasztalatával és saját gyártókapacitással már 16 éve. Legfontosabb feladatunk a megrendelői igények kielégítése...


A Reklámédesség.com a Conint-Print csoport legfiatalabb tagja.

A Conint-Print Kft. nyomdai és eladáshelyi promóciós anyagok teljes skálájának kivitelezését kínálja tapasztalatával és saját gyártókapacitásával már 16 éve.

Legfontosabb feladatunk a megrendelői igények minél jobb kielégítése, ennek érdekében termékeinket és szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük. 

Így jött az igény és az ötlet, hogy a reklámcsokoládékhoz ne csak az egyedi papírgyűrűt a reklámszaloncukorhoz ne csak a logózott dobozt biztosítsuk megrendelőink számára, hanem a belekerülő termékeket is.

Ma már megrendelőink minden reklámédességet kompletten megrendelhetnek tőlünk az egyenként csomagolt reklámcukorkától kezdve a reklámnyalókán, reklámcsokoládén át a karácsonyi reklámszaloncukorig, de emellett minden egyéni ötletet, igényt megpróbálunk megvalósítani. 
Alapelvünk a megrendelő teljes körű, rugalmas kiszolgálása a csomagolóanyag grafikai megvalósításától, az édesség csomagolásán át a szállításig.

Fő célkitűzésünk, hogy segítsük partnereinket a legmegfelelőbb reklámajándék kiválasztásában.

Reméljük, hamarosan Ön is partnerünk lesz!

Nyomdai kivitelezéssel, grafikai tervezéssel kapcsolatban keresse kollégáinkat a www.conint.hu weboldalakon.

Mobil prezentációs eszközeinket megtalálja a www.megallitotabla.hu oldalon.

© 2012. Conint-Print Kft. Minden jog fenntartva.